Servicii de tractari auto

Servicii de tractari auto

Servicii de tractari auto     Multi considera ca atat timp cat masina merge regulat la un service autorizat si este intotdeauna ingrijita corespunzator, aceasta nu poate provoca surprise neplacute. Adevarul este ca automobilele nu tin cont de vremea de afara, de vechime sau de periodicitatea reviziilor, ele putand sa aiba o defectiune care sa culmineze cu nepornirea acestora - oricand. Este de la sine inteles ca niciunui sofer nu i se pare comod sa se trezeasca pus in fata faptului implinit, insa in cazul in care “necazul” are loc, iata cum puteti reactiona in situatii in care aveti nevoie de tarctari auto.

     In cazul in care aveti nevoie de servicii de tractari auto, fie ca vorbim de accidente, de probleme provenite de la baterie sau de impotmoliri in noroi sau zapada, trebuie sa intelegeti, mai inainte de toate, ca unele firme pot furniza, pe langa serviciile de tractari, servicii de asistenta rutiera. Cele din urma se refera la ajutorul primit pe loc, in incercarea de a rezolva defectiunea de care sufera masina si doresc, ca finalitate, plecarea ei pe roti; aici putem lua ca si exemplu, depanarea. Tractarile auto, insa, au ca scop ridicarea masinii si transportarea ei intr-un loc anume; cum ar fi un service auto care se poate ocupa de remedierea deranjamentului masinii.

     Ca orice serviciu, si tractraile auto percep o suma contracost. Astfel, firmele de tractari auto sunt contactate de catre cei care au nevoie de atributele acesteia si sunt chemate la locul in care s-a produs evenimentul. Este bine ca inca de la telefon sa cereti detalii privitoare la pret pentru a nu intampina situatii neplacute la sfarsit. De cele mai multe ori, suma de bani este direct proportionala cu numarul de kilometrii pe care masina de tractari auto il contorizeaza de la plecarea ei spre dumneavoastra si pana la descarcarea masinii de pe platforma acolo unde doriti.

     Cei care au aceasta "meserie" se ocupa, de obicei, in permanenta de ea. Acest lucru inseamna ca putem apela la serviciile lor indiferent de ora pe care o arata ceasul. Bineinteles, costul per kilometru poate sa difere de la o firma la alta. Tariful este calculat nu doar in functie de distanta, ci si in functie de perioada din zi, de ziua propriu-zisa, dar si de alti factori; spre exemplu, este inevitabil ca o tractare in ziua de Craciun sa fie mai costisitoare decat o tractare in oricare alta zi a anului.

Tractari auto     Daca acum ceva timp era dificil sa gasim un astfel de serviciu care sa ne stea la dispozitie ori de cate ori avem nevoie, acum lucrurile s-au simplificat. In cazul in care nu dispunem de cunostinte in domeniu, iar printre prietenii nostri nu se afla persoane care sa aiba legatura cu nico firma de tractari auto, o simpla cautare pe internet ne poate furniza sute de rezultate cu astfel de servicii, cu tarifele, programele si numerele lor de telefon. Bineinteles ca in momentul in care avem disperata nevoie de o astfel de firma, nu ne gandim sa comparam preturi. De aceea este bine sa ramanem fideli unui astfel de serviciu si sa apelam la el atunci cand avem nevoie. Insa acest lucru nu este intotdeauna posibil caci masina nu se opreste acolo unde vrem noi, ci unde se defecteaza. Cel mai rapid rezultat este, atunci, firma de tractari auto cea mai apropiata de locul in care ne aflam.

     Pe langa criteriile de pret si disponibilitate, trebuie sa mai fim atenti la cele de personal si utilitate. Este absolut indispensabila dotarea corespunzatoare a firmei atat cu persoane antrenate, care sa stie exact pozitia in care trebuie urcata masina pe platforma, cat si asigurarea ei cu chingi sau cu alte elemente care sa impiedice balansul sau deplasarea acesteia. Pe langa personal este necesar sa existe masini si instrumente care sa faca posibila tractarea masinii. Asa cum am mentionat mai sus, existand o diferenta majora intre asistenta rutiera si tractari auto, cei ce furnizeaza servicii de tipul primei categorii au in dotare truse cu instrumente mecanice si personal calificat in acest sens, in timp ce pentru cea de a doua categorie, masinile de tractari sunt, poate, cele mai importante. De cele mai multe ori firmele sunt fie de una, fie de cealalta sau, preponderant, firme tractari auto si asistenta rutiera.

Firma de tractari auto     Un astfel de eveniment este cu siguranta neplacut, insa cu un ajutor specializat, lucrurile nu par, totusi, chiar atat de negre. Un pret cinstit si oameni care sa va ofere ajutorul nu doar pentru suma de bani perceputa, ci si din pasiune, disponibilitatea si amabilitatea unei firme tractari auto, dotarea acesteia cu masini care va pot deplasa masina dintr-un punct in altul fara probleme sau incidente neplacute; de pilda alunecarea masinii de pe platforma, dar si puterea dumneavoastra de a va pastra calmul in fata unei situatii dificile reprezinta calitatile ideale si ingredientele cele mai importante ale unei tractari auto de succes.