Tractari Asistenta Rutiera Abrud

Tractari Auto Abrud

Tractari Asistenta Rutiera Abrud reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Abrud: Tractari Auto Abrud.

tractari auto asistenta rutiera abrud

TRACTARI AUTO NON-STOP ABRUD - ALBA

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele
depanare auto pentru defectiuni minore
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport obiecte voluminoase, microbuze etc
transport marfa si materiale de constructii
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport la RAR, service, ITP, Rabla
transport utilaje agricole si industriale
transport pe platforma autoturisme noi/avariate

asistenta rutiera abrud

tractari auto non stop abrudEfectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Firma noastra va ofera interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Abrud si pe raza judetului Alba in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto remorcare auto abrud

Galerie foto