Tractari Asistenta Rutiera Baia Mare

Tractari Auto CRB Baia Mare

Tractari Asistenta Rutiera Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Baia Mare: Tractari Auto CRB Baia Mare.

tractari auto asistenta rutiera baia mare

Tractari Auto CRB va ofera interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Baia Mare si pe raza judetului Maramures in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit si simplu ai nevoie de o platforma auto. 

tractari auto asistenta rutiera baia mare

Detinem autospeciala moderna VW Crafter echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto baia mare

Daca vehiculul dumneavoastra este impotmolit sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service.

tractari platforma non stop baia mare

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

tractari auto remorcare auto baia mare

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale