Tractari Asistenta Rutiera Blaj

Tractari Auto - Utilaje - Asistenta Rutiera Blaj

Tractari Asistenta Rutiera Blaj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Blaj: Tractari Auto - Utilaje - Asistenta Rutiera Blaj.

tractari auto asistenta rutiera hunedoara

TRACTARI AUTO - UTILAJE - NON-STOP BLAJ - ALBA

intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto

transport pe platforma autoturisme noi/avariate

transport la RAR, service, ITP, Rabla

transport utilaje agricole si industriale

depanare auto pentru defectiuni minore

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc

transport marfa si materiale de constructii

tractari auto si asistenta rutiera non-stop

tractari auto, asistenta rutiera A10 Sebes-Turda

inchirieri remorci

asistenta rutiera hunedoara

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Blaj, Aiud, Alba Iulia, Teius, Sebes, Abrud, Autostrada Sebes-Turda si pe raza judetului Alba in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto utilaje blaj.jpg

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

transport auto platforma auto blaj.jpg

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto.  Dispunem de autospeciale moderne IVECO, Volkswagen, Peugeot cu care putem interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari. 

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

tractari auto remorcare auto hunedoara