Tractari Asistenta Rutiera Buzau

Tractari Auto Buzau

Tractari Asistenta Rutiera Buzau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Buzau: Tractari Auto Buzau.

tractari auto asistenta rutiera buzau

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Buzau si pe raza judetului Buzau in cazul in care ai fost implicat intr-un incident rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie. Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

Oferim transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

tractari auto platforma buzau

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii: nisip, pietris, moloz, pamant, lemne, deseuri, cherestea etc
  • transport utilaje agricole si industriale