Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii

Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii

Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii: Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii.

TRACTARI AUTO - UTILAJE - NON-STOP TURDA - CAMPIA TURZII

asistenta rutiera turda campia turzii

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto.  Dispunem de autospeciala Citroen cu care putem interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari. 

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

 

  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • transport utilaje agricole si industriale
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop

tractari auto remorcare auto campia turzii turda

Galerie foto