Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii

Tractari Auto Turda - Campia Turzii

Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Campia Turzii: Tractari Auto Turda - Campia Turzii.

TRACTARI AUTO - UTILAJE - NON-STOP TURDA - CAMPIA TURZII

CASSA MAYOR SRL 

0747 815 447

asistenta rutiera turda campia turzii

Efectuam interventii rapide de tractari auto, asistenta rutiera, transport utilaje in Turda, Campia Turzii, Gherla, Dej si pe raza judetului Cluj in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto campia turzii turda

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

tractari auto platforma turda campia turzii

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Daca ati fost implicat intr-un accident sau pur si simplu nu mai puteti circula cu masina, apelati cu incredere la serviciile noastre de tractare auto.  Dispunem de autospeciala Citroen cu care putem interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari. 

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

 

  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • transport utilaje agricole si industriale
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop

tractari auto remorcare auto campia turzii turda