Tractari Asistenta Rutiera Caracal

Tractari Auto Caracal

Tractari Asistenta Rutiera Caracal reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Caracal: Tractari Auto Caracal.

tractari auto asistenta rutiera caracal olt

TRACTARI AUTO NONSTOP - PLATFORMA AUTO - CARACAL

TRANSPORT AUTOTURISME • UTILAJE AGRICOLE

asistenta rutiera caracal olt

Efectuam servicii de tractari auto si remorcare auto, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare auto in Caracal si in zonele limitrofe pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, transport marfa, tractari si transport utilaje. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. 

 

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Detinem autospeciale moderde Mercedes-Benz si Renault, echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. 

In cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto nu ezita sa ne contactezi. 

tractari auto remorcare auto caracal olt

transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport jeep-uri, rulote, dube, microbuze etc
transport utilaje agricole si industriale
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla