Tractari Asistenta Rutiera Codlea

LAZAR TRADING SRL

Tractari Asistenta Rutiera Codlea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Codlea: LAZAR TRADING SRL.

tractari auto asistenta rutiera codlea brasov

tractari auto platforma auto codlea

LAZAR TRADING SRL va ofera interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Codlea si pe raza judetului Brasov in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto.

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari auto si asistenta rutiera non-stop

intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto

transport pe platforma autoturisme noi/avariate

transport la RAR, service, ITP, Rabla

depanare auto pentru defectiuni minore

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc

transport marfa si materiale de constructii

transport utilaje agricole si industriale

platforma auto codlea

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciala moderna echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto platforma auto codlea brasov

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Galerie foto