Tractari Asistenta Rutiera Comarnic

Tractari Auto Comarnic

Tractari Asistenta Rutiera Comarnic reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Comarnic: Tractari Auto Comarnic.

tractari auto asistenta rutiera comarnic

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Comarnic, Ghioșești, Posada, Poiana, Podu Lung, Gura Beliei, Busteni, Predeal, Brasov, Sinaia, Nistoresti, Breaza, Banesti si orice alta localitate din tara in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Oferim transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • Incarc orice tip de duba SUV sau autoturism
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • la cerere pot pleca si extern pentru cursa speciala
  • transport utilaje agricole si industriale

Ne gasiti la orice ora din zi sau din noapte sunati fara ezitare si oferim multe alte servicii cum ar fi (pana combustibil, recuperari accidente, pornire asistata, inlocuire roti),nu ezitati sa ne contactati!. Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

 

remorcare auto comarnic

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.