Tractari Asistenta Rutiera Deva

Tractari Auto Deva

Tractari Asistenta Rutiera Deva reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Deva: Tractari Auto Deva.

tractari auto asistenta rutiera deva

depanare auto pentru defectiuni minore
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
transport marfa si materiale de constructii
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport la RAR, service, ITP, Rabla
transport utilaje agricole si industriale

asistenta rutiera deva

tractari utilaje agricole devaFirma noastra va ofera interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Deva si pe raza judetului Hunedoara in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto remorcare auto deva

Galerie foto