Tractari Asistenta Rutiera Hunedoara

Tractari ROLLA24 Urgent

Tractari Asistenta Rutiera Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Hunedoara: Tractari ROLLA24 Urgent.

tractari auto remorcare auto deva

tractari auto utilaje deva

 TRACTARI ROLLA 24 

 Tractari Auto - Tractari Camioane Autobuze/Autocare TIR 

 Asistenta Rutiera 24/7 | Transport Autoturisme | Transport Utilaje 

 Vulcanizare Mobila - Autoturisme, Camioane, Autocare/Autobuze 

 Acoperim Hunedoara, Sebes, Alba si A1 

 Service Mobil Rolla 24 - Deva, Alba, Sibiu, A1 

 0744.561.761 

TRACTARI AUTO SI ASISTENTA RUTIERA HUNEDOARA - SIBIU - ALBA - A1

TRACTARI ROLLA24 efectueaza interventii rapide de tractari auto, asistenta rutiera, vulcanizare mobila, service mobil pe raza judetelor Hunedoara, Sibiu, Alba, Autostrada A1 si in Europa pentru autoturisme, camioane, autocare in situatiile in care au fost avariate si au nevoie de transport: dube, rulote, jeep-uri, tractoare, remorcare camioane, TIR, autocare, utilaje agricole, motociclete, ATV, panouri publicitare, transport utilaje grele etc. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta.

Dispunem de autospeciale performante cu care putem interveni cu succes chiar si in cele mai dificile solicitari pentru tractari si remorcari.

Daca autoturismul sau camionul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, Rolla 24 se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

tractari remorcari utilaje camioane a1 deva sibiu

Raspundem oricarei solicitari de tractare indiferent de ora, de locul in care va aflati, de conditiile meteo sau starea carosabilului. Suntem intotdeauna pregatiti sa va ajutam.

Chiar si pe timp de iarna soferii nostri au experienta nu doar la remorcare ci pot oferi si asistenta auto. Daca putem remedia defectiunea, o vom face chiar pe marginea drumului, scutindu-va de un drum la service auto, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service.

tractari auto camioane deva

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

asistenta rutiera vulcanizare mobila deva a1 sibiu

Service auto mobil pentru situatiile in care masina dumneavoastra ramane in pana sau sufera o defectiune ce poate fi remediata fara sa fie intr-un service auto. Service auto mobil la cele mai bune preturi din piata de profil, rezolvand cele mai frecvente probleme cu care se confrunta soferii din Romania atunci cand raman cu masina in trafic.

asistenta rutiera deva

Efectuam servicii de tractari auto si utilaje in Deva, Almasu Sec, Popesti, Simeria, Soimus, Balata, Pestisu Mare, Tampa, Bacia, Cozia, Vetel, Bretelin si pe raza judetelor Hunedoara, Alba, Sibiu si in tara:

  • interventii rapide de tractari auto, camioane si utilaje, remorcare si asistenta rutiera non-stop
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport camioane, TIR, autocare, utilaje
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • intervenim rapid pentru orice transport
  • remorcare auto camioane
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • vulcanizare mobila autoturisme, camioane, autocare
  • service mobil - Hunedoara - Alba - Sibiu - A1

Garantam promptitudine si seriozitate in relatia cu clientii nostri. Odata ce ne-ati contactat, vom ajunge in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, pentru a va veni in ajutor.