Tractari Asistenta Rutiera Lehliu-Gara

Tractari Auto - Asistenta Rutiera Lehliu-Gara

Tractari Asistenta Rutiera Lehliu-Gara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Lehliu-Gara: Tractari Auto - Asistenta Rutiera Lehliu-Gara.

tractari auto asistenta rutiera beius

TRACTARI AUTO - UTILAJE - ASISTENTA RUTIERA - LEHLIU-GARA - CALARASI
Autostrada Soarelui - A2 - Fundulea - Lehliu-Gara - Drajna
0783.054.975 / 0733.905.818

asistenta rutiera beius

Oferim servicii de transport cu autoplatforma moderna care ne permite sa transportam in siguranta autovehicule si utilaje agricole precum: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc.

tractari auto utilaje lehliu gara

Toate serviciile noastre de remorcari si asistenta rutiera sunt valabile in zona Lehliu-Gara - Drajna - Fundulea si pe raza judetului Calarasi, autovehiculul dvs fiind transportat la locul indicat sau la cel mai apropiat service, in cazul in care defectiunile nu se pot remedia pe loc.

tractari auto dube lehliu autostrada a2

In situatiile cand aveti nevoie de servicii de tractari auto, fie ca vorbim de accidente, de probleme provenite de la baterie sau de impotmoliri in noroi sau zapada, trebuie sa intelegeti, mai inainte de toate, ca unele firme pot furniza, pe langa serviciile de tractari, servicii de asistenta rutiera, care se refera la ajutorul primit pe loc, in incercarea de a rezolva defectiunea de care sufera masina si doresc, ca finalitate, plecarea ei pe roti; aici putem lua ca si exemplu, depanarea. Tractarile auto, insa, au ca scop ridicarea masinii si transportarea ei intr-un loc anume; cum ar fi un service auto care se poate ocupa de remedierea deranjamentului masinii.

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop Autostrada Soarelui - A2 - Fundulea - Lehliu-Gara - Drajna
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport marfa si materiale de constructii
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • transport obiecte voluminoase
  • interventii rapide pentru orice transport si remorcare auto

tractari auto remorcare auto beius

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.