Tractari Asistenta Rutiera Magurele

Tractari Auto Magurele

Tractari Asistenta Rutiera Magurele reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Magurele: Tractari Auto Magurele.

tractari auto asistenta rutiera magurele

Interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Magurele si pe raza judetului Ilfov in cazul in care ai fost implicat intr-un incident rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto.

transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport la RAR, service, ITP, Rabla
depanare auto pentru defectiuni minore
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
transport marfa si materiale de constructii
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport utilaje agricole si industriale

tractari auto asistenta rutiera magureleOferim transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

tractari auto platforma magurele

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

 

Galerie foto