Tractari Asistenta Rutiera Marghita

ADI EURO TRANS SRL

Tractari Asistenta Rutiera Marghita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Marghita: ADI EURO TRANS SRL.

tractari auto asistenta rutiera marghita

TRACTARI AUTO | ASISTENTA RUTIERA NONSTOP | MARGHITA - BIHOR0742.924.931

tractari auto marghita.jpg

TRANSPORT AUTOTURISME • UTILAJE AGRICOLE • UTILAJE GRELE 30 T

asistenta rutiera marghita

ADI EURO TRANS SRL efectueaza servicii de tractari auto si remorcare auto, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare auto in Marghita, Bihor si in zonele limitrofe pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari tractoare, tractari de mare tonaj, tractari si transport utilaje pana la 30 T. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. 

transport utilaje grele marghita.jpg

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Marghita si pe raza judetului Bihor in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

platforma auto marghita.jpg

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, ADI EURO TRANS SRL se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

tractari auto remorcare auto marghita

transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport jeep-uri, rulote, dube, microbuze etc
transport utilaje agricole si industriale, utilaje grele pana la 30 TONE
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla