Tractari Asistenta Rutiera Nadlac

Tractari Auto Nadlac

Tractari Asistenta Rutiera Nadlac reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Nadlac: Tractari Auto Nadlac.

tractari auto asistenta rutiera nadlac

TRACTARI AUTO NON-STOP NADLAC - ARAD

asistenta rutiera nadlac

 

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto remorcare auto nadlac

transport pe platforma autoturisme noi/avariate
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport obiecte voluminoase
transport marfa si materiale de constructii
transport utilaje agricole si industriale
transport la RAR, service, ITP, Rabla
depanare auto pentru defectiuni minore