Tractari Asistenta Rutiera Nehoiu

Tractari Auto Nehoiu

Tractari Asistenta Rutiera Nehoiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Nehoiu: Tractari Auto Nehoiu.

 TRACTARI AUTO | PLATFORMA AUTO NEHOIU - BUZAU

tractari auto si asistenta rutiera non-stop
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport la RAR, service, ITP, Rabla
depanare auto pentru defectiuni minore
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
transport marfa si materiale de constructii
transport utilaje agricole si industriale

tractari auto asistenta rutiera nehoiu buzau

tractari auto nehoiu, platforma auto nehoiuIntervenim rapid prin servicii de transport cu autoplatforma care ne permite sa transportam in siguranta autovehicule si utilaje agricole in Nehoiu si pe raza judetului Buzau: rulote, jeep-uri, microbuze, dube, materiale constructii, cultivatoare, pluguri, semanatori, autoutilitare, tractoare, utilaje industriale si constructii motostivuitoare, minibuldozere, compactoare, miniexcavatoare, remorci agricole etc. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service.

Serviciul de asistenta rutiera isi propune sa acorde ajutor tuturor soferilor care au suferit defectiuni pe drumurile publice si, in consecinta, nu se mai pot misca de la locul incidentului. Motivele acestor deranjamente sunt numeroase si dintre cele mai variate: vorbim fie de accidente soldate cu avarierea masinilor, fie de cedari ale sistemelor de directie, ale cutiilor de viteze, ale motoarelor sau, poate cele mai intalnite, de disfunctionalitatea bateriilor auto. Indiferent de care ar fi cauza care duce la blocarea automobilului pe una dintre rute, asistenta rutiera isi ofera serviciile si incearca sa rezolve nefunctionalitatile.

tractari auto platforma auto buzau

Autoplatforma noastra ne ajuta sa intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. Serviciile noastre de remorcari sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si rapiditatea de care au nevoie.

Galerie foto