Tractari Asistenta Rutiera Pascani

Tractari Auto Pascani

Tractari Asistenta Rutiera Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Pascani: Tractari Auto Pascani .

tractari auto asistenta rutiera pascani

 

transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport obiecte voluminoase
transport marfa si materiale de constructii
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
depanare auto pentru defectiuni minore
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport utilaje agricole si industriale
transport la RAR, ITP, Rabla

tractari auto remorcare auto pascani

 

Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, putem transporta autovehicului la service-ul nostru autorizat RAR.

Misiunea noastra este sa oferim o solutie completa pentru persoanele care intampina o problema cu autoturismul, de aceea pe langa activitatea principala de dezmembrari auto oferim o gama variata de servicii, de la tractare pentru autovehicule, vanzare de piese noi si piese auto second hand, service autorizat RAR.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta in alegerea celei mai bune solutii, bazata pe experienta, seriozitatea si profesionalismul membrilor echipei. Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.