Tractari Asistenta Rutiera Podu Iloaiei

PETractari Podu Iloaiei

Tractari Asistenta Rutiera Podu Iloaiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Podu Iloaiei: PETractari Podu Iloaiei.

tractari auto asistenta rutiera podu iloaiei

tractari auto utilaje podu iloaiei iasiPETractari efectueaza servicii de transport pe platforma pana la 3T pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc. 

In curand vom detine si un parc de dezmembrari,depozitari auto(in cazul accidentelor cu victime),vom putea oferi si certificate de radiere pentru masinile vechi sau accidentate,inchirieri si vanzari de auto SH.Ne respectam clientii cu seriozitate si profesionalism.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciala moderna echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto platforma podu iloaiei

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale max. 3T

Galerie foto