Tractari Asistenta Rutiera Rosiori de Vede

Tractari Auto Rosiori de Vede

Tractari Asistenta Rutiera Rosiori de Vede reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Rosiori de Vede: Tractari Auto Rosiori de Vede.

TRACTARI AUTO TELEORMAN

   !!!  SERVICII DE TRACTARI AUTO PE TOARA RAZA JUDETULUI TELEORMAN SI IN TOATA TARA   !!!    

tractari auto platforma auto satu mare

Interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Rosiori de Vede si pe raza judetului Teleorman in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto.  Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

tractari auto autoplatforma rosiori de vede

Efectuam transport cu autoplatforme IVECO sau FORD max 8-10T pentru utilaje grele si autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

tractari auto platforma utilaje rosiori de vede

Detinem 2 platforme tractate cu lungimea de 5.5m si o remorca de 4m cu care putem sa transportam autovehicule precum: jeepuri, dube, rulote, motociclete, atv-uri, materiale de constructii, etc.

tractari transport auto utilaje rosiori de vede

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale

transport utilaje grele rosiori de vede

Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

tractari auto asistenta rutiera satu mare