Tractari Asistenta Rutiera Sacueni

Tractari Auto Sacueni

Tractari Asistenta Rutiera Sacueni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Sacueni: Tractari Auto Sacueni.

tractari auto asistenta rutiera sacueni

 TRACTARI AUTO NON-STOP  •  ASISTENTA RUTIERA  •   INTERVENTII RAPIDE   SACUENI - ALESD - BIHOR  •  0771.487.318 

 Efectuam transport pe platforma pentru autoturisme, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc. 

tractari_auto_sacueni_sacueni

Detinem autospeciala VW echipata corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

asistenta rutiera sacueni

Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

tractari auto remorcare auto sacueni

transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, microbuze etc
transport utilaje agricole si industriale
tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla