Tractari Asistenta Rutiera Sfantu Gheorghe

Tractari Auto Sf. Gheorghe AUTOTRANSPORT NIS & LECA SRL

Tractari Asistenta Rutiera Sfantu Gheorghe reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Sfantu Gheorghe: Tractari Auto Sf. Gheorghe AUTOTRANSPORT NIS & LECA SRL.

tractari auto asistenta rutiera calarasi

 TRACTARI AUTO SFANTU GHEORGHE - COVASNA 
 AUTOTRANSPORT NIS & LECA SRL 
 TRACTARI AUTO - TRANSPORT UTILAJE 
 0721.208.222 / 0733.294.771 

                               Tractari auto Sfantu Gheorgheplatforma auto sf gheorghe

AUTOTRANSPORT NIS & LECA SRL va ofera transport cu autoplatforma pentru autoturisme si utilaje, tractari remorci, tractari autoutilitare, transport jeep-uri, tractari atv-uri, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: tractoare, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere, compactoare etc.

tractari auto sfantu gheorghe

Interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera in Sfantu Gheorghe si pe raza judetului Covasna in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Vom tracta autovehiculul in maxima siguranta si il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore
  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale

Serviciile noastre de asistenta rutiera sunt create special pentru a le oferi soferilor linistea si siguranta de care au nevoie.

Detinem autospeciale moderne echipate corespunzator cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto platforma calarasi

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Va punem la dispozitie mijloace ce transport pentru a ajunge acasa sau la destinatie, in caz de imposibilitatea reparatiei autovehiculului dvs.

 

Galerie foto