Tractari Asistenta Rutiera Sighetu Marmatiei

Tractari Auto Sighetu Marmatiei

Tractari Asistenta Rutiera Sighetu Marmatiei reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Sighetu Marmatiei: Tractari Auto Sighetu Marmatiei.

tractari auto asistenta rutiera sighetu marmatiei

TRACTARI AUTO NONSTOP - PLATFORMA AUTO - SIGHETU MARMATIEI

TRANSPORT AUTOTURISME • UTILAJE AGRICOLE

 

Efectuam servicii de tractari auto cu autoplatforma VW in Sighetu Marmatiei si in zonele limitrofe pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, transport marfa, tractari si transport utilaje. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. 

Oferim depanare auto rapida pentru defectiuni minore, iar daca reparatia la fata locului nu este posibila, transportam autovehicului la cel mai apropiat service. Autospeciala noastra este echipata corespunzator cu care putem sa intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari.

tractari auto si asistenta rutiera non-stop
transport pe platforma autoturisme noi/avariate
transport jeep-uri, rulote, dube, microbuze etc
intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
transport la RAR, service, ITP, Rabla
transport utilaje agricole si industriale
transport marfa si materiale de constructii
depanare auto pentru defectiuni minore
transport obiecte voluminoase

Daca vehiculul dumneavoastra este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia. 

In cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau ai nevoie de depanare auto sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto nu ezita sa ne contactezi. 

 

tractari auto remorcare auto sighetu marmatiei