Tractari Asistenta Rutiera Targu Secuiesc

Tractari Auto Targu Secuiesc

Tractari Asistenta Rutiera Targu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Targu Secuiesc: Tractari Auto Targu Secuiesc.

tractari auto asistenta rutiera targu secuiesc

Efectuam interventii rapide de tractari auto si asistenta rutiera pe Targu Secuiesc, Catalina, Sasausi, Tinoasa, Sanzieni, Cernat si pe raza judetului Covasna in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Transportul autovehiculului dvs va fi transportat in siguranta pana la locul indicat sau pana la cel mai apropiat service pentru eventuale reparatii. 

tractari covasna targu secuiescVa punem la dispozitie autospeciale moderne dotate cu troliu cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. In cazul in care autovehiculul dvs este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Va ajutam cu transportul autoturismelor si utilajelor: transport jeep-uri, tractari atv-uri, autoutilitare, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: remorci agricole, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere etc. 

Interventiile noastre de transport auto si asistenta rutiera sunt create special pentru a va oferi ajutorul si siguranta atunci cand sunteti implicati in evenimente nefericite din trafic.

tractari auto platforma targu secuiesc

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore

Galerie foto