Tractari Asistenta Rutiera Targu Secuiesc

Tractari Auto Targu Secuiesc - SABYN TRADE COMPANY

Tractari Asistenta Rutiera Targu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Targu Secuiesc: Tractari Auto Targu Secuiesc - SABYN TRADE COMPANY.

tractari auto asistenta rutiera targu secuiesc

 TRACTARI AUTO COVASNA - TARGU SECUIESC 
 ASISTENTA RUTIERA 
 TRACTARI AUTO - TRANSPORT UTILAJE 

SABYN TRADE COMPANY
Moinesti – Targu Ocna - Onesti – Oituz - Slanic Moldova – Darmanesti – Comanesti – Bacau - Covasna
0758.642.022 / 0745.531.127

TRACTARI CAMIOANE


SABYN TRADE COMPANY vine in ajutorul soferilor cu servicii de tractari auto si remorcare auto NON STOP, asistenta rutiera, interventii rapide si depanare vehicul in Targu Secuiesc, Moinesti, Bacau, Targu Ocna, Onesti, Oituz, Comanesti, Slanic Moldova, Darmanesti pentru autoturisme noi, avariate sau defecte, tractari autoutilitare, tractari suv-uri, tractari jeep-uri, tractari atv-uri, tractari rulote, tractari utilaje industriale si tractari utilaje agro. Vom tracta automobilul pe platforma si apoi il vom transporta la pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra.

tractari-auto-targu-ocna-bacau-moinesti-onesti

 Tractarea auto nu implica niciun efort suplimentar din partea ta. Vehiculul dumneavoatra va fi remorcat pe platforma in conditii de maxima siguranta. Transportul se face cu autospeciale echipate in mod corespunzator. Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

platforma-tractari-auto-bacau Va punem la dispozitie autospeciale moderne dotate cu troliu cu care intervenim chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. In cazul in care autovehiculul dvs este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Va ajutam cu transportul autoturismelor si utilajelor: transport jeep-uri, tractari atv-uri, autoutilitare, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: remorci agricole, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere etc. 

tractari auto remorcari onesti bacau

Interventiile noastre de transport auto si asistenta rutiera sunt create special pentru a va oferi ajutorul si siguranta atunci cand sunteti implicati in evenimente nefericite din trafic.

tractari auto platforma targu secuiesc

  • transport jeep-uri, rulote, dube, utilaje grele, obiecte voluminoase, microbuze etc
  • transport marfa si materiale de constructii
  • transport utilaje agricole si industriale
  • transport pe platforma autoturisme noi/avariate
  • tractari auto si asistenta rutiera non-stop
  • intervenim rapid pentru orice transport si remorcare auto
  • transport la RAR, service, ITP, Rabla
  • depanare auto pentru defectiuni minore