Tractari Asistenta Rutiera Teius

Tractari Auto Teius BOTEZAN SRL

Tractari Asistenta Rutiera Teius reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Tractari Asistenta Rutiera Teius: Tractari Auto Teius BOTEZAN SRL.

 BOTEZAN SR
 TRACTARI AUTOTURISME - AUTOUTILITARE - UTILAJE DIVERSE - 3.5T si 26 T  

ALBA-CLUJ
 0763 102 316 / 0726 330 335 


BOTEZAN SRL va ofera interventii rapide de tractari auto si servicii de transport in Ocna Mures si pe raza judetului Alba in cazul in care ai fost implicat intr-un eveniment rutier nefericit sau pur si simplu ai nevoie de o platforma auto. Autovehiculul dvs va fi transportat pe platforma in conditii de siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Putem transporta autovehicule si utilaje cuprinse intre 3,5 t - 26 t, in judetele Alba si Cluj, cu autoplatforme cu MTMA.

tractari-auto-utilaje-ocna mures

Cu ajutorul autoplatformei Mercedes-Benz dotata cu troliu putem interveni chiar si in cele mai dificile solicitari de tractari si remorcari. In cazul in care autovehiculul dvs este imobilizat sau avariat, indiferent ca va aflati acasa sau in drum, firma noastra se va ocupa de recuperarea, remorcarea si transportul acestuia.

Va ajutam cu transportul autoturismelor si utilajelor max 14 t precum: transport jeep-uri, tractari atv-uri, autoutilitare, transport dube, transport microbuze, transport rulote, tractari utilaje agricole: remorci agricole, cultivatoare, pluguri, semanatori etc, transport utilaje industriale si constructii motostivuitoare, miniexcavatoare, minibuldozere etc. 

Interventiile noastre de transport auto si asistenta rutiera sunt create special pentru a va oferi ajutorul si siguranta atunci cand sunteti implicati in evenimente nefericite din trafic.

SERVICII DE TRACTARI AUTO OCNA MURES

  • tractari auto si asistenta rutiera
  • interventii rapide si depanare vehicule
  • tractari/transport pe platforma dube, jeep-uri, tractoare, rulote, remorci
  • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice
  • tractari si transport utilaje, autoutilitare pana la 14 T
  • transport marfa
  • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate
  • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate